Billiga Hotell London – Bo billigt under din resa

Planerar du en resa till London inom en snar framtid? London är en storstad som erbjuder turisten mycket att se och göra oavsett ålder eller intressen, så det kan vara bra att planera in tillräckligt mycket med tid för resan för att få ut så mycket som möjligt av vistelsen där.

Det finns ett stort utbud på hotellrum i London i alla prisklasser och smaker. Även om hotellrum i London generellt sett är aningen dyrare än i Sverige så finns det flera billiga hotell i London som passar den ekonomiske resenären. Majoriteten av de billiga hotellen i London ligger en bit utanför själva stadskärnan, men det fungerande tunnelbanesystemet gör att det är både enkelt och snabbt att ta sig in till centrum oavsett om hotellet ligger i någon av Londons förorter.

London Portalen är en bra start om du vill boka billiga hotell. Du hittar deras hotellsida här där du kan söka och hitta billiga hotellrum.

Om du vill spendera så lite tid som möjligt på transport från ett ställe till ett annat och prioriterar ett centralt läge för att få mera tid över till sightseeing så finns det flera billiga hotell i London som ligger centralt, men det kan vara en bra idé att boka hotellet i god tid eftersom de bästa och billigaste hotellen i London oftast blir fullbokade flera månader på förhand.

Annonser